-18+

Vi gömde oss och stod och rökte bakom ett garage, skrattade åt alla påhitt. Fötterna blev kalla av att springa utan skor, men det fanns inget som ville stoppa sommarkänslan. Vi försökte lära oss irländsk dans men tillslut skrek vi bara med till Magnus Ugglas 'Kung för en dag'.

Födelsedagsbarnet ramlade av bänken och hamnade utanför tältet, hon upprepade "Jag är så himla glad att ni är här, ni är bäst."

.but you can't fall in love alone

KLICKA HÄR

.hjärtat fortsätter slå.

När det står den charmiga pojkens namn på telefonen och jag loggar in på facebook och ser att han har gillat min bild. Då pirrar det i magen.

.hittar inte riktigt orden.

Sedan glömde jag bort honom, för han hade redan glömt bort mig.

utkast

det är konstigt. att en pojke kunde göra min och hennes vänskap så destruktiv.
jag skulle kunna berätta för er om nationella prov som skaver, eller om att jag har ett plåster på benet. Jag skulle kunna berätta att jag har en förkyling som vägrar gå över och att jag borde dricka citron te i mängder. Jag skulle kunna berätta att jag borde sova precis just nu och jag  skulle kunna berätta att jag har gråtit alldelles för många osäkerhetstårar den här helgen.
Men jag tänker berätta att jag tänker kolla på en film där allt tillslut blir som det ska bli och hoppas på att min film slutar precis som den ska tillslut.
Har tappat bort min kreativitet bland velighet, nationella prov och obefintligt vårväder.
Det är konstigt att en pojke kunde göra min och hennes vänskap så destruktiv.

2012-06-02

Du vet, när man blir sådär tom på insidan? Jag undrar vem det var som lärde mig att ibland kankse inte allt fixar sig.

RSS 2.0