- kalendern visar onsdag men vi lever lördagkväll

Jag ska vara så snygg så att han ångrar allt kaos han gjort mig.

.jag ska ingenstans.

"Det är som om du är med i en film. Coolt."
"Det känns inte så coolt."

Saker jag hatar.

#1 När man är så trasig på insidan att det syns på utsidan.


Utkast: Feb. 6, 2012

Vi var alltid trasiga. Vi föll längre efter ett tag och mitt jag började blåsa bort. Nu när det är en gammal film som inte spelas längre, så är jag rädd för att som har med hjärtat att göra.

2012-02-24

En massa förlåt och svar som

-"Vill du att jag ska säga att det är lugnt?"

Han säger att han inte vill att jag ska säga att det är lugnt.

För han vet så väl att jag inte är okej.

2012-02-24

"Vill hellre rulla naken över krossat glas, äta fimpar, än att någonsin igen känna dina vibbar". _timbuktu

.dunkande hjärtan klockan kvart över fem.

Och när jag helt plötsligt ser honom så börjar kroppen skaka och jag får en såndär tappa-andan känsla. Även fast det inte finns något där och ibland så undrar jag om det någonsin funnits.

2012-02-22

"Res mig upp ge mig lust att hänga på. Jag skall värma dig Anna, jag skall lyssna och förstå. För trots all tomhet, trots det timglas som sliter i oss. Så ska vi hitta en väg ändå. Vi skall hitta en plats ändå, hitta ett hem vi två." _Lars Winnerbäck

Och vi blev låtsaskompisar efter allt som har hänt.


_okänd



.nära inpå.

Att falla tillbaka kommer förevigt vara den svaga punkten. Där vem som helst kan trampa runt, då jag blir så rädd att jag skakar.

Minnena av alla pojkar som har skadat mitt hjärta är för nära inpå.

Aldrig trodde jag på något som skulle få mig att känna mig så trasig så att jag var för rädd för att fortsätta, men ändå för rädd för att ge upp allt som har med kärlek att göra.

2012-02-20

och jag tänker att han skulle kunna varit här nu; precis nu. Om vi bara hade förlåtit varandra och lovat att vi aldrig ska ramla isär igen. Jag hade kunnat få hand-mot-midja kramar och få höra honom säga; du är min. Han skulle få kalla mig för sin och jag skulle få kalla honom för min. Jag skulle kunnat stå ute i nästan minusgrader och prata i telefonen i timmar; för jag vill ju bara vara med honom.

Jag skulle kunnat sitta på buss 429x mot idalen för att där, där kommer jag somna så nära jag bara kan. Jag skulle kunnat få paniklyckorus och tvingas hålla tillbaka jagvillaldrighärifråntårarna när han kramas sådär hårt. Jag hade kunnat få höra honom säga; är du okej? Och när jag inte svarar kramas han bara; för han vet ju så väl att jag blir tyst när jag tänker.

Jag hade kunnat haft panik, ångest och gråt-attacker för att han är ju inte värd mig.

och det gör lite ont i hjärtat

_okänd


2012-02-20

"Jag har bestämt mig att stå utanför det där som jag blir ledsen av." _melissa horn

Vi tittar tillbaka om 10år:

Det var okej att inte var okej, att spela låtar som fick tårar att falla, ta piller mot hjärtats smärta och supa tills man inte mindes gårdagen.

"tänk om livet var som en film"

Att tomheten tog över var ingenting nytt. Livet var inte som en bra film där han fanns runt varenda hörn. Det tog månader innan våra ögon möttes och då räckte inget. Den pirrande känslan hade han tagit med sig när han gick. Det som hade gjort honom så speciell förstod jag mig inte längre på. Att kärleken tog slut var allt annat än dåligt. För mitt hjärta har för många ärr, sedan jag såg honom kyssa henne.

2012-02-18

Slingriga ben och tomma ord. Hårda kramar och jag-kan-inte-andas-utan-dig-gråt. Bara dig jag vill ha förklaringar och sömnlösa nätter. Långa telefonsamtal och förlåt förklaringar. Morgonpussar och trasiga hjärtan. Trappkyssar och flicka nummer två. Jag saknar dig sms och svek. Tröjor som luktar som honom och ensamhet. Kärlek och hat.


.en tredjedel av den jag var går hem.

Tittar på alla mina krossade stunder och försöker limma ihop mitt hjärta med något lite nytt.

2012-02-17

Kanske är det så att det lyckliga slutet bara är verkligt i sagor som inte berättas längre.

RSS 2.0